Margriet

Neem contact op voor een persoonlijk afscheid

Wat te doen na een overlijden?

 

Neem eerst contact op met de (huis)arts. Die stelt de oorzaak van het overlijden vast en stelt een verklaring op. Daarna kun je mij bellen. Wat je alvast kunt doen ter voorbereiding is de kleding, waarin de overledene opgebaard moet worden, klaarleggen en eventueel een favoriet luchtje of zeepje waarmee de overledene gewassen kan worden.

Margriet Krook begeleidt u op persoonlijke wijze bij een crematie in Zwolle e.o. of een begrafenis in Zwolle e.o.

Margriet Krook Uitvaartbegeleiding is 24/7 bereikbaar bij een overlijden op 06 36 11 3000

 

Aankomend of verwacht overlijden

Wordt het overlijden gepland middels euthanasie of zie je het overlijden aankomen, dan kan je van tevoren ook vrijblijvend een kennismakingsgesprek aanvragen. Ik ben bereikbaar op 06 36 11 3000. Of stuur een e-mail naar info@mkuitvaart.nl

 

 

 
Margriet Krook uitvaartbegeleiding

Margriet Krook Uitvaartbegeleiding
Bij een overlijden 24/7 bereikbaar
op 06 36 11 3000

Dit is wat anderen zeggen

Geknipt voor dit werk met haar eigenschappen en vaardigheden

Wanneer je Margriet leert kennen zijn er doorgaans vervelende en verdrietige omstandigheden aan de hand, waarbij in zeer korte tijd enorm veel geregeld moet worden.

Margriet is daarbij een gedegen professional die ten allen tijde de rust en het overzicht bewaard en heel goed luistert en meedenkt over de wensen en mogelijkheden die er zijn. En dat alles op een warme en persoonlijke wijze, zodat iedereen er een heel goed gevoel aan overhoudt. Daarnaast is zij ook nog eens een geweldige charismatische persoonlijkheid bij wie iedereen zich meteen op het gemak voelt.

Iemand met deze eigenschappen en vaardigheden is dan ook meer dan geknipt voor de rol die zij vervult, ik kan haar dan ook meer dan van harte aanbevelen wanneer een uitvaart respect- en liefdevol en tot in de puntjes verzorgd moet zijn. En dat is natuurlijk hoe elke uitvaart zou moeten zijn. Margriet weet dat en doet dat! Een uniek mens met een uniek beroep!

Monique Epping

Prettige begeleiding na verlies

Wij vonden Margriet prettig in de begeleiding van h heftige proces na het verlies van onze vader. Margriet is een daadkrachtige vrouw met veel empathie, die onze wensen goed aanvoelt en deze weet te vertalen naar een mooi geheel.

Voor mijn Friese oma was het fijn dat ze ook in haar eigen taal welkom werd geheten. Al met al kijken we terug op een intense maar waardevolle week waarin we mede dankzij Margriet een waardig afscheid hebben kunnen beleven.

Frans Adriaanse