Uitvaartbegeleiding bloemen

Ervaren en betrouwbare Samenwerkingspartners

die je op alle fronten kunnen ontzorgen

Alle praktische zaken uit handen

Zelf een uitvaart regelen is complex, emotioneel zwaar en mag vaak niet zelf worden gedaan. Bij Margriet Krook Uitvaartbegeleiding nemen we die last graag van je af. We werken samen met een team van ervaren en betrouwbare partners die je op alle fronten kunnen ontzorgen.

Van het verzorgen van een mooi rouwboeket tot het in beeld brengen van de meest dierbare momenten rondom en tijdens de uitvaart, onze partners staan je terzijde met hun expertise. Ze denken met je mee, adviseren over de mogelijkheden en nemen alle praktische zaken uit handen. Zo kun je je volledig focussen op wat écht belangrijk is: het afscheid van een dierbare.

Margriet Krook Uitvaartbegeleiding: we zijn er voor jou, van begin tot eind. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We bespreken graag je wensen en helpen je bij het verzorgen van een waardig afscheid van een dierbare.

Kist op kar

Bel Margriet Krook Uitvaartbegeleiding 
24/7 bereikbaar bij een overlijden op:

Tel. 06 36 11 3000

Flora Bloemisten Flora Bloemisten is aangesloten bij een landelijk netwerk van businessbloemisten, Flora.nl.
Deze landelijk georganiseerde bloemenprofessionals zijn vakmensen met een vooruitstrevende duurzame visie.

Een arrangement hoeft niet per definitie sober, wit of ingetogen te zijn. Bloemen die kloppen bij de persoon bieden troost aan de nabestaanden en mag kleurrijk en uitgesproken zijn.

Rob de JoodeAls uitvaartfotograaf brengt Job de Roode de meest dierbare momenten rondom en tijdens de uitvaart in beeld, als waardevolle herinnering voor later. Zo groeit het beeld van vandaag uit tot de herinnering voor morgen.

“Ik ben me ervan bewust dat een uitvaart een emotioneel beladen moment is. Daarom werk ik discreet en respectvol, op de achtergrond. Zo kan ik de meest pure en ongedwongen momenten vastleggen.”

Je kunt Margriet Krook Uitvaartbegeleiding onder andere vinden via:

TrustooTrustoo brengt lokale bedrijven in contact met nieuwe klanten. Op internet kunnen klanten ongelofelijk veel informatie vinden over lokale bedrijven. Trustoo heeft al deze informatie op een rijtje gezet. Zo kunnen bezoekers direct de beste lokale bedrijven bekijken en contacteren.”

Regiolokaal Regiolokaal is een crossmediaal concept waar ondernemers uit de regio gevonden kunnen worden. Zo geven ze magazines uit, en zijn de leden te vinden via een digitale nieuwsbrief en de website regiolokaal.nl

“Je voelt de warmte en liefde voor haar vak”

Margriet heeft ons heel fijn bijgestaan na het overlijden van onze vader. Ze is professioneel, heeft goede adviezen en ideeën en is een warm persoon met wie het fijn is een mooi afscheid voor te bereiden.
Dankzij haar hulp is ons afscheid mooi en liefdevol geweest. Nogmaals veel dank hiervoor!

Mirjam Gaarthuis-Donken

Zeer goede begeleiding van haar gehad tijdens het voorbereiden van de crematie. En ook tijdens de crematie heeft ze haar werk serieus genomen en het tot een mooi einde begeleid. Echt een topper en zeer aan te bevelen als je iemand nodig hebt om een goede en mooie uitvaart te realiseren. Margriet, alsnog bedankt

Rosa Bouman-Schenginga

Ongewone keuzes? Tegenwoordig niet meer…

Ongewone keuzes? Tegenwoordig niet meer…

Terwijl ik geniet van mijn ontbijt in de warme ochtendzon op mijn vakantiebestemming, valt mijn oog op een ongewone aanblik in het zwembad: een meeuw dobberend in het heldere water. Het is een beeld dat me verbaast. Normaal gesproken verwacht je meeuwen op de...

Onze veelzijdige moeder, de verbindende factor

Onze veelzijdige moeder, de verbindende factor

“Onze moeder is er zomaar tussenuit gepiept. Eergisteren stond ze nog haar hekje te verven en had ze nog een praatje over de aandelen met de buurman. 91 jaar… 3 jaar geleden nog is er een nieuwe keuken geplaatst, want onze moeder was van plan wel 100 te worden en ze...

Kerst, het feest van het licht

Kerst, het feest van het licht

Kerst, een tijd van vreugde, samenzijn en liefde, kan voor velen een bitterzoete periode worden wanneer dierbaren ontbreken. De afwezigheid van geliefden werpt een schaduw over de schitterende lichten en feestelijke decoraties die...