Margriet

Elke begraafplaats in Zwolle heeft zijn eigen sfeer en mogelijkheden…

Wil je een begrafenis in Zwolle laten verzorgen of alvast de uitvaart voorbespreken? Dan kun je mij bellen. Ik ben 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Persoonlijk contact, dus geen antwoordservice.

Bij een overlijden is het niet altijd nodig dat ik meteen kom; we kunnen samen bespreken wanneer ik langs kan komen. Neem vooral de tijd om bij de dierbare overledene te zijn.

Begraafplaatsen in Zwolle:

  • Begraafplaats Bergklooster
  • Begraafplaats Kranenburg
  • Begraafplaats Voorst
  • Begraafplaats Meppelerstraatweg
  • Rooms Katholieke begraafplaats.

Elke begraafplaats in Zwolle heeft zijn eigen sfeer en mogelijkheden, dus het is goed om vooraf te overleggen welke locatie het beste past bij jouw wensen.

Je bent natuurlijk vrij om voor een begraafplaats buiten Zwolle te kiezen als dat jevoorkeur heeft. Wanneer je in Zwolle woont, hoeft dat dus niet te betekenen dat daar ook de begrafenis moet plaatsvinden. Ik ben er om je te begeleiden, ongeacht de locatie van de uitvaart.

Persoonlijke en liefdevolle begeleiding

Na een overlijden heeft u contact met één vast aanspreekpunt. Met vele jaren ervaring ben ik een flexibele en ervaren uitvaartbegeleider, gevestigd in Zwolle, Overijssel. Naast Zwolle regel ik ook uitvaarten in omliggende plaatsen zoals Hasselt, Heino, Wijhe, Olst, Hattem, Kampen en Dronten.

Afscheidsdienst voorafgaand aan de begrafenis in Zwolle

Je kunt kiezen voor een religieuze of niet-religieuze afscheidsdienst/dankdienst voor het leven, afhankelijk van je voorkeur en die van de overledene. Er zijn verschillende kerken voor een afscheidsdienst voor een begrafenis in Zwolle beschikbaar. Ook uitvaartcentrum Kranenburg is een prima locatie om een dienst te houden, voorafgaand aan een begrafenis in Zwolle op Bergklooster (Oud- of Nieuw) of Kranenburg.

 Na de begrafenis

Na de begrafenis in Zwolle is het regelen van een grafmonument (bij een nieuw graf) een belangrijke volgende stap. Dit proces begint met het kiezen van een geschikt ontwerp dat recht doet aan de overledene. Je kunt dan een afspraak maken met een steenhouwerij of een gespecialiseerd bedrijf om de mogelijkheden te bespreken. Hierbij worden materialen, inscripties en persoonlijke details besproken. Vervolgens wordt het monument vervaardigd en geplaatst op de begraafplaats. Dit kan enkele weken tot maanden duren, afhankelijk van de complexiteit en gekozen materialen.

Begraafplaats Kranenburg

Voor het overlijden kennismaken?
Ik kom graag langs om samen je wensen te bespreken. Bel me op: Tel. 06 36 11 3000

“Ze was er gewoon”

Margriet gaf ons na het overlijden alle ruimte om het afscheid op onze eigen manier vorm te geven. Ze was er gewoon, stond ons bij in alle rust en kwam met mooie ideëen waarmee we het afscheid nog persoonlijker konden maken. We kijken er met een heel goed gevoel op terug.

Fam. Janssen

Een uitvaart voorbespreken?

Maak een afspraak!

Je kunt me bereiken op tel. 06 36 11 3000 of stuur een e-mail naar info@mkuitvaart.nl
Je mag ook het contactformulier invullen op de contactpagina. Dan ik neem ik binnen 1 dag contact met je op.

Mijn werkgebied is Zwolle en omgeving; Hasselt, Zwartsluis, Dronten, Kampen, Ommen, Dalfsen, Oud- en Nieuwleusen

Uitvaartbegeleiding bloemen