Margriet

Uitvaartwensen vastleggen. Voor jezelf en je nabestaanden.

Ontzorg je nabestaanden met dit handige boekje.

Uitvaartwensen vastleggen kan lastig zijn, want over de dood praten en denken is en blijft moeilijk, vooral als het gaat om je eigen dood en afscheid. Maar het maakt het voor je nabestaanden makkelijker om een mooi en passend afscheid te regelen.

Om alvast in alle rust na te denken, heb ik een boekje gemaakt, waarin je je wensen kunt vastleggen. Hier staan ook onderwerpen in waar je zelf misschien nog niet had stilgestaan.

Het uitvaartwensenboekje kun je hier downloaden.

Zelf kom je meestal op (creatieve) ideeën die je uitvaart persoonlijker kunnen maken, wanneer ik bij je thuis kom en met je in gesprek ga. Heb je bijvoorbeeld mooie bloemen in je eigen tuin, dan kunnen je nabestaanden, eventueel samen met de bloemist, bloemen uit de tuin plukken en hiervan een mooi bloemstuk maken. Of wil je op de dag van de uitvaart de rouwstoet langs je (ouderlijk) huis laten rijden? Er zijn vele mogelijkheden die je kunt vastleggen of waar je nog over na kunt denken. Ook kun je vastleggen wat je vooral niet wilt. Samen komen wij op meer ideeën dan alleen waar en hoe je opgebaard wilt worden en of het een crematie of begrafenis moet zijn.
Door je uitvaartwensen vast te leggen, geef je je nabestaanden houvast. Je hebt zelf de controle over je eigen uitvaart en zet de toon hoe je herinnerd wilt worden. Bovendien krijg je inzicht in de kosten van de uitvaart. Uiteraard kun je altijd je wensen wijzigen of aanpassen.

Tip: print het boekje uit, vul het in en laat familie of vrienden weten waar het boekje ligt. Dan zijn zij vast op de hoogte van je wensen. Ook kun je het vast samen met ze bespreken.

Foto crematorium Kranenburg

Voor het overlijden kennismaken?
Ik kom graag langs om samen je wensen te bespreken. Bel me op: Tel. 06 36 11 3000

“Ze was er gewoon”

Margriet gaf ons na het overlijden alle ruimte om het afscheid op onze eigen manier vorm te geven. Ze was er gewoon, stond ons bij in alle rust en kwam met mooie ideëen waarmee we het afscheid nog persoonlijker konden maken. We kijken er met een heel goed gevoel op terug.

Fam. Janssen

Een uitvaart voorbespreken?

Maak een afspraak!

Je kunt me bereiken op tel. 06 36 11 3000 of stuur een e-mail naar info@mkuitvaart.nl
Je mag ook het contactformulier invullen op de contactpagina. Dan ik neem ik binnen 1 dag contact met je op.

Mijn werkgebied is Zwolle en omgeving; Hasselt, Zwartsluis, Dronten, Kampen, Ommen, Dalfsen, Oud- en Nieuwleusen

Uitvaartbegeleiding bloemen