Uitvaart op unieke locatie aan zee

Dat je een uitvaartdienst niet in het crematorium of uitvaartcentrum hoeft te houden is voor velen niet bekend.

Wanneer Frank onverwacht op jonge leeftijd door een hartstilstand komt te overlijden, is er veel verdriet bij Ellen. Eindelijk had zij de ware liefde gevonden in haar Frank en moet zij, na 8 mooie jaren samen, nu al afscheid nemen.

“Frank verdient het beste afscheid wat er maar kan zijn en dat wil ik niet in het crematorium. Heb jij ideeën?” zegt ze.

De strandtent, waar ze elkaar hebben ontmoet, zou een mooie en unieke locatie zijn.

De eigenaar kent het stel Frank en Ellen en is welwillend zijn strandtent open te stellen voor een uitvaart. Een uitvaart op deze locatie is voor Ellen, maar ook voor de naaste familie en vrienden een bijzondere manier om afscheid te nemen. De strandtent biedt een warme en persoonlijke sfeer voor zo’n emotionele gelegenheid. Het ruisen van de golven en het zachte zand onder onze voeten herinneren ons aan de eindeloze cyclus van het leven, zelfs te midden van verdriet.

Het is een warme, zonovergoten dag waarop de uitvaart plaatsvindt.

Voordat wij de rode kist indragen legt Ellen een rode roos neer op het terras, op het bankje, waar ze Frank heeft leren kennen.

Deze uitvaart op deze prachtige unieke locatie geeft Ellen en ook haar naasten de kans om samen te komen en te rouwen, maar ook om te vieren wat is geweest en te proosten op het leven na afloop. Er worden verhalen vertelt over Frank, er worden tranen gedeeld en er wordt gelachen om de vele herinneringen.

De zee, de zon en het geluid van de golven omringen ons. Hierdoor we ons verbonden voelen met de natuurlijke wereld.

Op deze plek van rust en sereniteit nemen we afscheid met liefde en waardigheid, wetende dat Frank voor altijd voortleeft in hun harten.