Margriet

Uitvaart in Kampen?

Een persoonlijk afscheid voor iedereen!

Jouw wensen voor een uitvaart in Kampen

Uitvaart Kampen - MK UitvaartBij het regelen van een uitvaart in Kampen komt heel wat kijken. Een kist, de opbaring, specifieke tekst op de kaarten, rouwadvertentie, rouwbloemwerk en nog veel meer wilt je regelen. Met Margriet Krook Uitvaartverzorging denk ik, Margriet Krook, met je mee. In het dagelijkse leven staan we niet stil bij de dood. Toch krijgen we er allemaal, vroeg of laat, mee te maken. Het is dan ook belangrijk dat je op een passende manier afscheid kunt nemen van een dierbare. Bij een uitvaartverzorging in Kampen doe ik er alles aan om alle wensen in te willigen.

Bij een uitvaart staan we samen stil bij het leven en de dood. En afscheid nemen doen we maar een keer. Daarom vind ik het belangrijk dat een uitvaart in Kampen gaat zoals jij voor ogen hebt. Jouw wensen, of die van de overledene, hoe groot of klein ook, krijgen een passende plek in de plechtigheid, zodat je later terug kunt kijken op een waardig en fijn afscheid.

 

Uitvaartverzekering in Kampen

Heb je een uitvaartverzekering in Kampen, bijvoorbeeld een kapitaalverzekering? Dan kan je vanzelfsprekend ook bij mij terecht. Je bent namelijk vrij om de uitvaartondernemer te kiezen die bij jou past en een uitvaart in Kampen en omgeving naar wens kan verzorgen. Ik zoek voor je uit wat de poliswaarde is, zodat we aan de hand van dat budget een mooi afscheid kunnen organiseren.

 

Eerste stappen na het overlijden

  • Bel de (huis-)arts om het overlijden te melden. 
  • Bel mij als jouw uitvaartondernemer: Margriet Krook, 06-36113000 (24/7 bereikbaar).
  • Leg belangrijke documenten als BSN-nummer, verzekering en kleding klaar.

 

Je eigen uitvaartwensen vastleggen

Uitvaartwensen, maak ze bespreekbaar! Niet iedereen houdt zich bezig met zijn of haar toekomstige dood. Begrijpelijk, want het is een onderwerp waar je niet graag over praat. Helaas betekent dit ook dat het vaak onduidelijk is hoe iemand de uitvaart in Kampen het liefst had gewild als de tijd daar is. Wil je bijvoorbeeld begraven of gecremeerd worden? Wanneer jouw wensen niet vastliggen, is het aan de nabestaanden om deze keuzes te maken. Om het niet alleen voor jezelf maar ook voor jouw nabestaanden makkelijker te maken, help ik jou bij het vastleggen van de uitvaartwensen. Daarmee geef je zelf aan hoe jij later herinnerd wilt worden.

 

Uitvaartondernemer Kampen

Voor een uitvaart ben jij bij Margriet Krook Uitvaartverzorging, uitvaartondernemer in Kampen, in vertrouwde handen. Ieder afscheid regel ik op persoonlijke wijze, of het nou om een kleinschalig afscheid of een uitgebreide plechtigheid gaat. Sta jij voor de moeilijke taak om een uitvaart te regelen in Kampen? Neem dan contact met mij op via 06-36113000 of mail mij op info@mkuitvaart.nl.

“Precies zoals wij het voor ons zagen”

Margriet gaf ons na het overlijden alle ruimte om het afscheid op onze eigen manier vorm te geven. Ze was er gewoon, stond ons bij in alle rust en kwam met mooie ideëen waarmee we het afscheid nog persoonlijker konden maken. We kijken er met een heel goed gevoel op terug.

Fam. Janssen

Mag ik jullie begeleiden bij het afscheid?

Neem dan contact met me op via: 06 36 11 3000 (ik ben 24/7 bereikbaar)

Ook als je de uitvaart van jezelf of een dierbare die op korte termijn komt te overlijden wilt voorbespreken, kom ik vrijblijvend langs voor adviezen en informatie.

Mijn werkgebied is in Zwolle en omstreken; waaronder Kampen, Hasselt, Zwartsluis, Dronten, Ommen, Dalfsen, Oud- en Nieuwleusen, Wezep, Nunspeet, ’t Harde, Wijhe en Olst.

Uitvaartbegeleiding bloemen