Margriet

Uitvaart in Dronten

Persoonlijke begeleiding bij het afscheid

Hoe ziet het regelen van een uitvaart in Dronten eruit?

Uitvaart Dronten- MK UitvaartbegeleidingOp het moment dat een dierbare overlijdt, komt er in korte tijd veel op jou af. Emoties, machteloosheid en rusteloosheid kunnen jou overspoelen. Met Margriet Krook Uitvaartbegeleiding sta ik, Margriet Krook, voor jou klaar om overzicht en begeleiding te bieden tijdens het regelen van een uitvaart in Dronten. Ik ben altijd voor jou bereikbaar, verzorg alles tot in de puntjes en organiseer samen met jou een afscheid waar je met een warm gevoel op terugkijkt. 

Het is belangrijk om te weten dat je tijd hebt om de uitvaart in Dronten te regelen. In principe hoeft een begrafenis of crematie pas 6 dagen na het overlijden plaats te vinden. Er is dus geen haast. Als we met elkaar om tafel zitten, komen er allemaal vragen op. Welke sfeer mag de uitvaart hebben? Gaat de voorkeur uit naar een sobere uitvaart of wil je juist het leven van de overledene vieren? Wat wil en kun je zelf doen en wat kan ik voor jou doen? Met welke kosten moet je rekening houden? Als uitvaartbegeleider in Dronten begeleid, ondersteun en inspireer ik je en help ik je voorbereiden op wat komen gaat. Jij maakt uiteindelijk de keuzes.

Dag van de uitvaart

In aanloop naar de begrafenis of crematie in Dronten regel ik met Margriet Krook Uitvaartverzorging alle praktische en officiële aangelegenheden. In deze dagen hebben we intensief contact met elkaar. We nemen de tijd, bespreken de details voor de uitvaart in Dronten en dit alles leidt tot de dag van de uitvaart. Op deze dag mag jij stilstaan bij het bewust afscheid nemen van een geliefde. En dat doe je op jouw eigen manier.

Betaalbare en persoonlijke uitvaart in Dronten

Een afscheid dat recht doet aan het leven en de nagedachtenis van de overledene, voor elk budget. Vanuit dit principe organiseer ik een uitvaart in Dronten. Mijn taak is om ervoor te zorgen dat je in alle rust afscheid kunt nemen. Een waardig afscheid dat voor iedereen betaalbaar is. Ongeacht of en waar je verzekerd bent. Bij Margriet Krook Uitvaartverzekering ben jij altijd welkom.

Wat kan je verwachten van Margriet Krook Uitvaartverzorging?

  • 24/7 bereikbaar op 06-36113000.
  • Persoonlijke begeleiding in aanloop naar en tijdens een uitvaart. 
  • Ongeacht waar je verzekerd bent. 
  • Rust en overzicht in een turbulente periode. 
  • Samen met jou organiseer ik een warm en persoonlijk afscheid. 
  • Uitvaartverzorging in de omgeving Dronten, Kampen en Zwolle.

Uitvaartverzorging in Dronten

Heb jij specifieke wensen voor jouw eigen uitvaart of voor een dierbare? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Heb jij een uitvaart in Dronten, Zwolle of Kampen die geregeld moet worden? Dan mag je bellen naar 06-36113000 of mailen naar info@mkuitvaart.nl. Ik sta 24 uur per dag, 7 dagen per week voor jou klaar.

“Precies zoals wij het voor ons zagen”

Margriet gaf ons na het overlijden alle ruimte om het afscheid op onze eigen manier vorm te geven. Ze was er gewoon, stond ons bij in alle rust en kwam met mooie ideëen waarmee we het afscheid nog persoonlijker konden maken. We kijken er met een heel goed gevoel op terug.

Fam. Janssen

Mag ik jullie begeleiden bij het afscheid?

Neem dan contact met me op via: 06 36 11 3000 (ik ben 24/7 bereikbaar)

Ook als je de uitvaart van jezelf of een dierbare die op korte termijn komt te overlijden wilt voorbespreken, kom ik vrijblijvend langs voor adviezen en informatie.

Mijn werkgebied is in Zwolle en omstreken; waaronder Kampen, Hasselt, Zwartsluis, Dronten, Ommen, Dalfsen, Oud- en Nieuwleusen, Wezep, Nunspeet, ’t Harde, Wijhe en Olst.

Uitvaartbegeleiding bloemen