Uitvaartbegeleiding bloemen

Uitvaart in Hasselt?

Een afscheid waar je met een goed gevoel op terug kijkt

 

Bij een uitvaart in Hasselt en omgeving help ik je graag

 

 

Verder kijken dan een standaard uitvaart

Vind jij het ook belangrijk om verder te kijken dan de standaard mogelijkheden voor een uitvaart in Hasselt? Ieders leven is immers anders, dus dat vergt ook een andere aanpak. Mijn missie om er samen met jou/jullie een afscheid van te maken wat bij de overledene past.

Een uitvaart is een belangrijke gebeurtenis in het leven van nabestaanden. Daarom is het belangrijk om afscheid te nemen, te herdenken en te vieren bij een uitvaart wilt die warmte,  persoonlijkheid en creativiteit uitstraalt.

Daarbij kunnen we foto’s tonen en persoonlijke verhalen vertellen die het leven van de overledene weerspiegelen.

Ook de keuze van een afscheidslocatie kan een belangrijk element zijn om afscheid te nemen. Een serene locatie, misschien omgeven door de natuur, kan troostvol zijn.

Creativiteit verrijkt de uitvaart vaak met een uniek karakter. Het doel is om een afscheid te creëren die niet alleen de overledene weerspiegelt, maar ook inspireert en troost biedt aan degenen die aanwezig zijn.

Maar een uitvaart moet vooral ook ruimte bieden voor emotie, herinnering en inspiratie voor de toekomst.

Lokale uitvaartondernemer

Als uitvaartondernemer heb ik ruim 6 jaar ervaring in het begeleiden van families rondom afscheid. Samen met jou regel ik alles voor, tijdens en na de uitvaart van je naaste. Ik geef vorm aan een afscheid die recht doet aan zowel de overledene als aan jullie als nabestaanden.

 

Margrit Krook

Bel Margriet Krook Uitvaartbegeleiding 
24/7 bereikbaar bij een overlijden op:

Tel. 06 36 11 3000

Neem je tijd na het overlijden

Na het overlijden van een dierbare is het belangrijk om de tijd te nemen om te rouwen. Neem de tijd om bij de overledene te zijn, om samen te zijn met familie en vrienden, of om gewoon even tot rust te komen.

Een (huis)arts moet het overlijden vaststellen en een verklaring van overlijden afgeven. Pas nadat de huisarts is geweest, kun je de uitvaartverzorger in Hasselt inschakelen.

Ik, Margriet Krook, ben 24/7 bereikbaar voor het regelen van een uitvaart in Hasselt en omgeving. Ook als de overledene elders is verzekerd, kun je mij bellen.

Een lege stoel n- Margriet Krook uitvaartbegeleider

“Je voelt de warmte en liefde voor haar vak”

Margriet is een geweldige vrouw. Ze is goed in haar werk, zeer rustig en mee denkend. Heeft alle tijd voor de mensen die ze begeleid. Wij hebben haar als zeer prettig ervaren. Je voelt bij haar de warmte en liefde voor haar vak. Je bent een schat met een prachtig hart. Margriet bedankt.

Ron en Jet Overink

Zeer goede begeleiding van haar gehad tijdens het voorbereiden van de crematie. En ook tijdens de crematie heeft ze haar werk serieus genomen en het tot een mooi einde begeleid. Echt een topper en zeer aan te bevelen als je iemand nodig hebt om een goede en mooie uitvaart te realiseren. Margriet, alsnog bedankt

Rosa Bouman-Schenginga

Meer dan alleen maar een uitvaart regelen

Meer dan alleen maar een uitvaart regelen

“Ik heb jouw werk onderschat” zegt Paul tijdens ons nazorggesprek. Twee weken geleden was de uitvaart van zijn vrouw en nu praten we over zijn en mijn werk. Paul is chirurg en ik ben uitvaartondernemer. Hij vertelt over de keren dat hij een patiënt verloor. “Dat...

Lees meer
Uitvaartwensen vastleggen

Uitvaartwensen vastleggen

Je bent jong en nadenken over je eigen uitvaart voelt wat morbide. Maar uitvaartbegeleider Margriet Krook uit Zwolle legt uit waarom het ook op jeugdige leeftijd belangrijk is om je wensen op papier te zetten. “Als jij in een Teletubbie-pak begraven wil worden, noteer...

Lees meer
Gooi mij maar in de kliko…

Gooi mij maar in de kliko…

Rudy was slechts 40 jaar jong en barstte van de levenslust en plannen voor de toekomst. Zijn plotselinge overlijden, veroorzaakt door een tragisch ongeval in het huis dat hij met zijn nieuwe liefde aan het renoveren was, schokte iedereen die hem kende. Het was zijn...

Lees meer

Wil jij ook een persoonlijk, warm en respectvol afscheid ?

 

Bespreek je uitvaartwensen

Heb je al nagedacht over je eigen uitvaartwensen? Als je daarover wilt praten, neem dan contact op met Margriet. Ik ben uitvaartondernemer in Hasselt en wijde omgeving.

Ik kom vrijblijvend bij je langs om je wensen te bespreken. Ik help je om een uitvaart in Hasselt te bespreken die recht doet aan jouw leven en jouw nabestaanden.

Neem contact op met Margriet via 06 36 11 3000.

Mijn werkgebied is Hasselt en wijde omgeving.

Uitvaartbegeleiding bloemen

Uitvaart in Hasselt

Een overlijden van een dierbare is vaak een ingrijpende gebeurtenis. Je moet in korte tijd veel regelen en je emoties vliegen alle kanten op. In deze moeilijke tijd is het daarom fijn om steun te krijgen van een uitvaartondernemer, die rust creërt. Margriet Krook Uitvaartbegeleiding ontzorgt je bij het regelen van een uitvaart in Hasselt en biedt een persoonlijke en betrokken begeleiding bij het regelen van de uitvaart.

Wat moet er geregeld worden?

Na het overlijden van je dierbare moet je een aantal zaken regelen voor de uitvaart. Ik help je hiermee. De eerste stap is het contact opnemen met de huisarts of dienstdoende arts. Daarna licht je naaste familie in en controleer je of er een uitvaartverzekering is. Vervolgens bel je mij, Margriet Krook, tel. 06-36113000.

Op een afgesproken tijdstip kom ik bij je/jullie langs en bespreken we de wensen van de overledene en van jou, waarbij wij ingaan op de volgende zaken:

  • Rouwkaart en/of advertentie
  • Locatie van opbaring / uitvaart
  • Kist
  • Bloemen
  • Budget

 

Persoonlijk en betrokken

Ik sta voor een persoonlijke en betrokken aanpak, waarbij de wensen van de overledene en van jou zijn leidend voor de uitvaart. Daarbij neem ik alle tijd en luister naar je verhaal.

Heb je bijzondere wensen voor de uitvaart in Hasselt? Bijvoorbeeld dat een hondje een rol speelt in de uitvaart? Dan gaan wij samen op zoek naar een manier om dit verzoek een plek te geven in het afscheid.

Uitvaart voor elk budget

Een uitvaart is een kostbare gebeurtenis, waarbij ik je help om een uitvaart te regelen die binnen jouw budget past. Voor iedere portemonnee is er een passend afscheid!

Mag ik jullie begeleiden bij het afscheid?

Neem dan contact met me op via: 06 36 11 3000 (ik ben 24/7 bereikbaar)

Ook als je de uitvaart van jezelf of een dierbare die op korte termijn komt te overlijden wilt voorbespreken, kom ik vrijblijvend langs voor adviezen en informatie.

Mijn werkgebied is in Zwolle en omstreken; waaronder Kampen, Hasselt, Zwartsluis, Dronten, Ommen, Dalfsen, Oud- en Nieuwleusen, Wezep, Nunspeet, ’t Harde, Wijhe en Olst.

Uitvaartbegeleiding bloemen