Uitvaartondernemer Zwolle

Gediplomeerd uitvaartbegeleider

Meerdere malen kreeg ik vragen van lezers waarom men voor een lokale uitvaartondernemer zou kiezen boven een landelijke uitvaartonderneming.

Onderstaand geef ik graag meer uitleg.

Als lokale uitvaartondernemer ken ik als geen ander de gebruiken in het gebied. Omdat u met één persoon te maken heeft, zijn de lijnen kort (van melding van overlijden tot de afwikkeling van de factuur). Ik ben persoonlijker, heb meer tijd voor families en hun verdriet. Dat merkt u in mijn dienstverlening. Die is minder zakelijk.

De lokale uitvaartondernemer heb ik een groot lokaal netwerk opgebouwd en kan hierdoor sneller schakelen bij de inzet van de juiste mensen en locaties. Daarnaast werken ik als lokale onderneming graag samen met andere ondernemingen uit de regio, denk aan de bloemist, grafisch vormgever, collega ondernemer. Allemaal mensen met gevoel voor service- en klantgericht werken. Mensen zoals ik.

Bovendien heb ik als lokale uitvaartondernemer een andere kostenstructuur. Geen duur pand, geen managers, geen omvangrijk wagenpark. Bij mij zijn de overheadkosten laag. Dat merkt u in de tarieven. Hierdoor bent u goedkoper uit.

Als lokale uitvaartondernemer ben ik 24/7 uur bereikbaar. Inderdaad; dag en nacht. Omdat uw vragen, maar ook uw verdriet, juist nu voorop staan. En nee, het maakt niet uit waar u verzekerd bent. U kunt altijd een beroep op ons doen.

Het belangrijkste is dat u later terug kunt kijken op een uitvaart naar wens van de overledene, precies zoals u het had gewild. Kies daarom vooral voor een uitvaartonderneming die bij u past!